Politica 15 Mai 2020 12:00

Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi explică lui Marcel Ciolacu un comunicat de presă transmis de INS, pentru că altfel „nu-l înțelegea dacă-l citea singur”.

Mesajul integral transmis de Florin Cîțu pe Facebook:

„Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!

INS CONFIRMĂ estimările mele!

Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!

Bineînțeles că în 2020 nu mai putem avea creșterea economica estimată la începutul anului. Bineînțeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru romani.

Masurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamica în V.

Există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracție a economiei. Adică să evităm recesiunea tehnică.

«COMPARATIV CU TRIMESTRUL IV 2019, PRODUSUL INTERN BRUT ÎN TRIMESTRUL I 2020 A FOST, ÎN TERMENI REALI, MAI MARE CU 0,3%
Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier;» - INS

Aceast mesaj trebuie citit în special de Ciolacu “pune mana pe carte”, Alfred “MiniMiss” și Budai “the driver”. Că să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați daca-l citeați singuri”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.