Politica 13 Mai 2020 14:20

Victor Ponta critică legea cu privire la starea de alertă și declară că nu o va vota, deoarece o lege realizată și adoptată atât de rapid nu poate fi benefică.

Ponta spune că prin votul său, vrea să îi reprezinte pe oamenii liberi, care au înțeles pericolul virusului și care sunt responsabili și precauți. Astfel de cetățeni ”nu au nevoie de un paznic sau de un polițist care să stea lângă ei”, arată președintele Pro România.

Victor Ponta mai punctează că proiectul este, în fapt, o ”lege neclară, nedemocratică, plină de prevederi dubioase sau aberante, neclarități, fără nicio măsură clară de sprijin economic și social pentru persoanele vulnerabile.”

Astfel, Ponta arată că legea este creată pentru ”a oferi puteri absolute, incontrolabile și netransparente unui Guvern care a dovedit deja că e incompetent.”

Liderul Pro România mai spune că o lege care afectează viața tuturor nu poate fi votată în doar 24 de ore. Acesta arată că asta indică faptul că este vorba despre o lege proastă, împotriva intereselor românilor, scrisă pentru ”a fi pe placul celor care exercită puterea guvernamentală.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.