Politica 13 Mai 2020 11:00

PSD atacă din nou Guvernul PNL și pe președintele Klaus Iohannis, criticând dur cele trei zile rămase descoperite din cauza „prostiei și cinismului electoral”.

Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine.

Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a haosului administrativ produs de actuala guvernare.

A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral!”, a transmis PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.