Politica 7 Mai 2020 10:50

Raluca Turcan a publicat un mesaj în care arată că decizia CCR este una periculoasă, dar că are încredere în români și în zilele următoare.

Raluca Turcan spune că ”avem mare noroc cu românii” și mai afirmă că, de regulă, încearcă să se țină departe de comentarea deciziilor date de Curtea Constituțională.

Cu toate acestea, Turcan se arată dezamăgită de hotărârea de ieri. ”Am încercat prin toate mijloacele posibile să împiedicăm răspândirea virusului și da, măsurile restrictive și punitive au jucat un rol important. De aceea, cred că decizia CCR aruncă în aer o bună parte din eforturile depuse de autorități și de români în această perioadă, deopotrivă”, își argumentează aceasta dezamăgirea.

Aceasta se arată încântată de faptul că nici românii nu sunt neapărat fericiți datorită deciziei date de CCR și că, mai degrabă, au înțeles că ”nimeni nu vrea să dea amenzi de dragul de a le lua banii, ci pentru a corecta un comportament.”

”Mai avem câteva zile până la finalul stării de urgență și am convingerea că românii nu se vor lăsa influențați de decizia CCR și vor continua să respecte prevederile din ordonanțele militare”, mai afirmă Raluca Turcan, în încheierea mesajului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.