Solicitare inedită din partea fostului lider liberal, Viorel Cataramă. Acesta cere să fie autoinfectat cu noul coronavirus pentru a demonstra că "nu se va întâmpla nimic."

Viorel Cataramă a făcut o solicitare inedită în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.

”Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmpla nimic. Sunt oameni care au plăti o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toata asistenţa medicală merge către corornavirus”, a spus acesta, potrivit Mediafax.

Cataramă a mai criticat modul în care guvernul a răspuns la pandemia de coronavirus, susținând că o măsură mai bună ar fi fost încercarea imunizării de grup.

”As fi mers catre imunizarea de grup. Nu as fi inchis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casa. De ce să faci lucrul asta?”, s-a întrebat Cataramă în cadrul emisiunii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Aprilie 2020 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.