În cadrul unui mesaj postat pe Facebook, Rareș Bogdan critică guvernul Orban pentru deciziile luate cu privire la românii ce muncesc în străinătate.

Rareș Bogan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, critică într-o postare pe Facebook modul în care Guvernul s-a ocupat de românii din străinătate.

Bogdan susține că românii ar fi trebuit trimiși cu ajutorul aeronavelor TAROM, iar că Ministerul Muncii din România ar fi trebuit să colaboreze cu cel din Germania pentru a negocia contractele și condițiile de mună pentru români.

Acesta spune că românii au fost nevoiți să își plătească singuri biletele de avion, iar sumele nu sunt deloc mici, fiind vorba de 280 de euro pentru un bilet doar dus: ”Daca tot au fost trimisi, transportul lor trebuia asigurat exclusiv cu flota nationala Tarom, (avioanele staubla sol pe Otopeni) asa au platit biletul de 280 eur DUS doar (!!!!) catre Luftansa si GermanWings si nu catre compania noastra nationala, trebuia negociat la sange un contract de minim 2500 de eur/luna garantat de catre Min Muncii din Germania, trebuiau sa le fie garantate serviciile medicale si siguranta sanitara si conditiile de locuire”

Rareș Bogdan încheie cu un avertisment: ”nu mai zic nimic, iarăși voi fi considerat răutăcios și prea patriot. Tac. Pentru moment. Răbdarea mea are și ea limitele ei, însă.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.