Parlamentarii se întorc la serviciu din această săptămână. Marți, la Camera Deputaţilor, 12 aleşi vor participa la şedinţa birolului permanent, iar joi va avea loc prima şedinţă de plen. În sală vor fi prezente 30 de persoane şi vor fi respectate toate măsurile de precauţie.

Marti, la Camera Deputaților, 12 aleși vor participa fizic la ședința biroului permanent, iar joi va avea loc prima ședință de plen a Camerei Deputaților, din aceasta criza, la care vor fi în sală liderii grupurilor parlamentare, cei care vor putea sa ia cuvântul direct și nu prin telefon, așa cum s-a întâmplat în ultima lună.

De asemenea, în sala de plen nu vor fi mai mult de 30 de persoane și vor fi respectate toate cerintele direcției de sănătate publica. Mai exact, liderii de grup vor păstra distanta de un metru și jumătate între ei și vor fi echipați corespunzător. Ședințele comisiilor însă rămân în continuare online, potrivit antena3.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.