PSD aduce acuzații grave la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela. Partidul susține că Vela a răspândit informații false, iar acest lucru constituie o infracțiune și trebuie să aducă dovezi pentru afirmațiile făcute.

PSD consideră că Marcel Vela decredibilizează Ministerul de Interne pe care îl reprezintă, prin informațiile false pe care le aruncă în spațiul public.

Ministrul Vela încearcă să-și acopere incoerența măsurilor adoptate prin ordonanțele militare aruncând, din nou, vina pe PSD. Este rușinos să vii să invoci ZVONURI pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spațiul public”, a transmis PSD.

Social-democrații acuză PNL și de faptul că nu este prima dată când iau o decizie greșită, fără să se consulte, și apoi revin asupra ei și își cer scuze pentru greșeală.

Din păcate, această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia, apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic”, a explicat PSD.

PSD îl somează public pe ministrul de Interne Marcel Vela să aducă dovezi pentru afirmațiile făcute.

Îi atragem atenția domnului ministru Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune. De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu ZERO”, a încheiat PSD, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.