Ministrul Finanțelor a publicat un mesaj adresat câtorva lideri politici, pe care îi avertizează să înceteze crizele publice de isterie.

Florin Cîțu se adresează lui Marcel Ciolacu, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, pe care îi îndeamnă să renunțe la ”isterie” și să se concentreze pe ceea ce e de făcut.

Cîțu publică acest mesaj pe fondul declarațiilor liderilor politici, care ar fi înclinați să nu voteze prelungirea stării de urgență în România.

„Domnilor Ciolacu, Tariceanu, Ponta este momentul să terminați crizele de isterie publice.

Trebuie să le spuneți romanilor direct: votați prelungirea stării de urgenta sau continuați să jucați poker cu sanatatea românilor?” a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Cîțu vine care replică pentru politicienii care nu ar dori să voteze prelungirea stării de urgență. Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj în care îi avertizează pe liberali și îi numește criminali.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.