Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă dur pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, acuzându-l pe acesta că minte pentru a acoperi greșelile făcute de partidul său.

Postarea integrală de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu:

Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!

În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la Guvernul de Incompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!

Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false!

Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.