Fostul premier, Viorica Dăncilă, consideră că PNL se opune cand vine vorba să îi ajute pe românii ce vor fi afectați de criza economică ce va urma și ignoră faptul că economia stă pe umerii salariaților.

Postarea integrală de pe Facebook a Vioricăi Dăncilă:

Liberalii se opun cu îndârjire când vine vorba să-i ajute efectiv pe românii obișnuiți, afectați de criza economică ce se anunță. Pentru ei contează probabil doar companiile prietene și acei oameni de afaceri cărora le sunt datori.

Ca să știe și liberalii: a-i proteja azi de intrarea în faliment pe românii care au rate la bănci sau utilități de plătit nu e populism, e necesitate! Economia românească nu e o entitate abstractă, care trebuie ajutată „în general”. Cei din PNL ignoră faptul că economia stă pe umerii salariaților și că nu poți ajuta economia dacă nu ajuți în primul rând oamenii, angajații! Adevărata criză înseamnă intrarea a milioane de români în incapacitate de plată! Acolo vrea PNL să ajungem? Stimați domni „responsabili” și „verticali” de la PNL, dacă nu vreți să ajutați PSD, atunci măcar nu încurcați PSD în efortul său de a-i ajuta pe cetățeni! Nu atacați acest colac de salvare pentru românii obișnuiți!

Pe de altă parte, mă tem că PNL a început să creadă că PSD îi este cumva dator după voturile date de parlamentari la învestirea Guvernului Orban 2. Adică dator să tacă și să nu facă nimic, în timp ce ei greșesc grav în gestionarea actualei crize. Din punctul meu de vedere, PSD nu datorează nimic PNL, dar datorează românilor o opoziție mult mai fermă. Nu o opoziție făcută în șoaptă sau cu grija de a nu deranja pe cineva.

P.S. Am văzut exprimările nefericite ale domnilor Orban și Vela, care vorbeau de „creșterea numărului de infectări” cu COVID-19 în loc de scăderea lor și de „trafic de persoane” în loc de tranzit sau transport de persoane. Am greșit și eu în exprimări, dar niciodată n-am greșit față de români”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.