Președintele partidului Pro România a cerut demisia premierului Ludovic Orban printr-un mesaj pe Facebook. Acesta propune instaurarea unui guvern de uniune națională condus de Raed Arafat.

"Haide Orbane - haide Ludovicule - hai că poţi şi tu! Demisia - acum! Avem nevoie de un guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat - cu miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum", a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit fostului premier, Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri preventive împotriva pandemiei de coronavirus încă din luna februarie, dar Orban a fost ocupat cu orchestrate a căderii Guvernului și a alegerilor anticipate.

"În martie aveam nevoie de un Guvern stabil - Florin Cîţu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament. La Spitalul Judeţean Suceava aveam nevoie de echipamente de protecţie pentru personalul medical - preşedintele CJ şi al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fântâna arteziană şi luminiţe de Paşte. Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia. Am spus de mult timp că această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi epidemia de coronavirus!", a mai scris Ponta.

Soluția propusă de președinte Pro România este înlocuirea Guvernului Orban cu unul de Uniune Naţională.

"Soluţia imediată este înlocuirea acestui Guvern PNL Orban - cu un Guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat şi format din miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum." este mesajul acestuia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.