Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a reacționat după demisa ministrului Sănătății, Victor Costache, în plină pandemie de coronavirus.

Marcel Ciolacu a declarat că PSD a cerut ca Victor Costache să nu mai facă parte din Guvernul Orban, înainte de învestirea acestuia, iar demisia lui de azi a venit ca o confirmare.

Înainte de învestirea Guvernului, noi am cerut ca domnul Costache să nu mai facă parte din Guvern și acum s-a confirmat faptul că am avut dreptate”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Infectarea personalului medical a fost cea mai mare greșeală

Președintele interimar al PSD consideră că greșeala cea mai mare a fost că nu s-au luat măsurile necesare pentru ca personalul spitalelor să nu ajungă să se infecteze.

Această indolență și infectarea personalului medical a fost cea mai mare greșeală. Noi efectiv ne-am trimis medicii cu mâinile goale să aibă grijă de pacienți. Nu au avut măști, nu au avut mănuși, nu au avut combinezoane. După cazul de la Gerota trebuia imediat să se ia măsuri. Nu s-au luat măsurile. Avem acum cazul de la Suceava și am înțeles că urmează și alte cazuri”, a mai spus Ciolacu, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.