Călin Popescu Tăriceanu, critică Guvernul Orban, susținând că acesta face totul ”săptămâna viitoare”, nimic în prezent, acum când este cea mai mare nevoie.

Guvernul Orban ar putea să poarte multe nume, dar probabil că cel mai potrivit pentru el este GUVERNUL SĂPTĂMÂNA VIITOARE! Săptămâna viitoare facem rectificare bugetară. Săptămâna viitoare vin măștile și materialele necesare pentru doctori și personalul medical. Săptămâna viitoare dăm clarificările necesare ca să se poată aplica ordonanțele de sprijin pentru firme și persoane fizice. Săptămâna viitoare o să dăm o ordonanță militară din care nu o să înțelegi nimic! Totul săptămâna viitoare! Nimic acum! Și, apoi, în numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm, să vă lăsăm să lucrați în liniște, să nu vă întrebăm cum faceți achizițiile și unde se duc banii!

GUVERN SĂPTĂMÂNA VIITOARE, dacă nu am spune nimic nu s-ar numi că suntem solidari cu voi, ci complici!”, a scris pe pagina sa de Facebook Călin Popescu Tăriceanu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.