Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca decretarea starii de urgenta trebuia sa vina imediat insotita de masuri economice, deoarece efectele asupra mediului de afaceri din Romania sunt devastatoare.

"Decretarea starii de urgenta trebuia imediat insotita de pachetul de masuri economice. Nu s-a intamplat acest lucru. Iar efectele asupra mediului de afaceri din Romania sunt devastatoare! Industria auto din Romania a fost pusa pe butuci. Mii de angajati vor pleca in somaj tehnic. Si este doar inceputul”, sustine presedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu sustine ca Guvernul trebuie sa vina cu masuri care sa sustina mediul de afaceri si companiile afectate de pandemia COVID-19.

"Guvernul este asteptat sa vina cu masuri care sa sustina mediul de afaceri si companiile afectate de criza coronavirus in sedinta de guvern de miercuri", a declarat Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2020 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.