Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca, in acest moment, "criza alimentara este cea mai grava" si trebuie anuntate urgent masurile economice si implementarea lor. 

Postarea integrala de pe Facebook a lui Victor Ponta:

"URGENT - azi decizia Guvernului pentru suspendarea temporara a exportului de alimente (asa cum au facut, chiar daca cu intarziere, la exportul de medicamente) /criza alimentara este cea mai grava! URGENT!

ACUM - masuri concrete si puternice pentru economie, pentru firmele romanesti, pentru angajati, pentru asigurarea resurselor bugetare necesare pensiilor, salariilor si cheltuielilor de Sanatate!

Nu mai e timp de 'ne gandim sa' /'luam in calcul sa' /'avem un plan sa' /'este posibil sa'! AZI trebuie anuntate masurile economice si trecut la implementare lor!

P.S. - am inclus in proiectul de lege depus la Parlament si codurile CAEN (alte activitati economice) pe care nu le-am avut initial - transportatorii auto (inclusi soferii de TIR) , stomatologii, firmele de media afectate, cele de retail! Sper ca Guvernul sa preia integral aceste prevederi in sedinta de azi", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.