Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca votul decretului pentru starea de urgenta se va vota cel tarziu joi.

Ciolacu a precizat ca votul pentru decretul starii de urgenta se va tine, miercuri sau joi, printr-o conferinta video, iar senatorii si deputatii vor vota de acasa.

"Am facut deja probe. Biroul permanent reunit se va tine printr-o conferinta video si vom analiza textul cel tarziu maine, iar miercuri sau joi vom avea votul. Vom face o procedura: eu cu domnul Titus Corlatean si cu secretarii de sedinta ne vom deplasa la sediul Camerei Deputatilor, unde vom deschide sedinta, iar votul se va face printr-un sistem al Camerei Deputatilor de catre fiecare parlamentar", a spus Marcel Ciolacu.

Dupa parerea lui Marcel Ciolacu, decretarea starii de urgenta a fost facuta tarziu.

"Ma asteptam ca premierul sa vina cu niste masuri, sa fie sedinta de guvern. Taraganam mult prea mult si intervenim prea tarziu atat pentru populatie, cat si pentru mediul de afaceri, este o intarziere, din punctul meu de vedere, nepermisa.(…) Vom astepta. Cu adevarat lucrurile acestea trebuie luate mai rapid si cu mai multa hotarare", a mai spus Ciolacu, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.