Marcel Ciolacu afirma ca se astepta ca premierul Ludovic Orban sa prezinte un plan de masuri concrete pentru protejarea cetatenilor si testarea lor, in schimb, sustine ca a auzit doar "sfaturi despre cum sa mergem pe strada".

"Ma asteptam, si cu siguranta nu sunt singurul, ca premierul Orban sa anunte astazi un PLAN DE MASURI CONCRETE pentru protejarea cetatenilor si testarea lor cat mai rapida. Ma asteptam, si cu siguranta asta asteptau si antreprenorii romani, ca premierul Orban sa anunte astazi MASURILE CLARE SI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja locurile de munca si mediul de afaceri romanesc. PSD a propus deja mai multe masuri simple si concrete dupa consultarile cu patronatele si firmele romanesti. IMM-urile au aratat deja masurile punctuale de care au nevoie. In loc de toate aceste lucruri, am auzit cu totii doar sfaturi despre cum sa mergem pe strada si despre ce ar trebui sa faca altii, oricine altcineva mai putin Guvernul", a transmis Marcel Ciolacu.

Ciolacu face pe aceasta cale un apel la Ludovic Orban, spunandu-i sa lase sfaturile si sa se apuce de munca, "pana nu este prea tarziu".

"Cu siguranta, din vila cu piscina din Primaverii lucrurile se vad roz, dar pentru romanii normali, pentru angajati si angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei in varsta lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotriva! Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a va relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid masuri ferme, concrete. Treziti-va la realitate, lasati sfaturile si apucati-va de munca! Urgent! Pana nu este prea tarziu!", a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.