Un politist de frontiera din Iasi, testat pozitiv cu coronavirus, ar fi fost in cel putin trei cluburi la finalul saptamanii trecute.

Barbatul, cu varsta de 38 de ani, este angajat al Politiei de Frontiera si a fost intr-o delegatie la Varsovia, participand la un eveniment profesional.

Capitala Poloniei nu este intr-o zona rosie sau galbena, astfel ca nu exista restrictii privind calatoria pentru cei care merg sau se intorc de acolo. Tocmai de aceea, atunci cand barbatul s-a intors acasa, la finalul saptamanii trecute, nu a fost nevoie sa isi ia vreo masura de precautie.

Conform informatiilor aparute in presa, in cursul zilei de sambata, barbatul a fost in trei cluburi diferite, la petrecerile organizate la momentul respectiv.

Mai mult, acesta si-ar fi schimbat declaratiile in ultimele zile si abia astazi a oferit informatia cu privire la cluburile pe care le-a vizitat.

Momentan, DSP a identificat 200 de potentiali contacti ai acestui barbat, conform hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Martie 2020 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.