Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca se va amana plata impozitelor pe cladiri, terenuri si mijloace de transport, pana pe data de 30 iunie, in contextul riscului de raspandire a epidemiei de COVID-19.

"Mesaj important pentru toti contribuabilii!

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020,

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local.

Aceste modificari urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima sedinta de guvern", a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Bilanțul în România: 3.855 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
Bilanțul în România: 3.855 de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.