Au aparut suspiciuni cu privire la posibilitatea unui blat intre PSD si PNL, iar protagonistii ar fi chiar Marcel Ciolacu si Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a cerut de la DSP si de la DSU avize pentru desfasurarea sedintei de plen, cu privire la investirea guvernului Citu. Cu toate acestea, Arafat a declarat ca pentru sedinta Parlamentului nu ar fi nevoie de un aviz DSP.

Conform unor surse citate de hotnews.ro, Marcel Ciolacu si Ludovic Orban s-ar fi inteles in secret pentru a amana sedinta de investire. Astfel, Orban ar ramane in continuare premier, avand atributii de interimar.

„Maine o sa fim prezenti. De dimineata o sa facem adrese la DSU, DSP, asa cum am vazut ca a cerut domnul Marcel Vela. Daca totul e ok, o sa tinem sedinta", a declarat Marcel Ciolacu.

Totodata, Raed Arafat a declarat deja ca sedintele parlamentului nu intra in categoria evenimentelor supuse acestor restrictii de adunari.

Si Victor Ponta avertizeaza despre un blat:

”Oamenii obisnuiti din Romania, milioane de romani care au votat PSD sau ProRomania, cei mai afectati de criza sanitara si economica - au nevoie de grija, sprijin si speranta! Au nevoie de un Guvern care sa functioneze - de partide si lideri care sa se gandeasca in primul rand la binele oamenilor ( nu la interese meschine de Partid)!

Nu stiu daca zvonurile acestui nou “blat” impotriva Romaniei sunt adevarate! Dar maine seara voi fi in Parlament si voi vedea cu ochii mei - si o sa spun tuturor romanilor adevarul asa cum il voi vedea!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.