Astazi dimineata, a fost data alarma la Guvern, dupa ce exista suspiciunea ca o persoana ar fi infectata cu coronavirus.

Conform Primarului Capitalei, Gabriela Firea, care a facut declaratii in dimineata zilei de luni, ar fi vorba chiar de fiul unei bucatarese de la Guvern.

Primarul a precizat ca femeia face mancare pentru toti angjatii de la Palatul Victoriei, chiar si pentru demnitari.

"Este suspect baiatul unei doamne bucatarese de la Guvernul Romaniei. Va dati seama ce impact. Pentru ca doamna bucatareasa a fost in bucatarie, nu cred ca a avut mijloace de protectie decat cele normale, nu ceva special si a pregatit mancarea pentru angajatii Guvernului si pentru demnitari. Nu cred ca trebuie sa le dam crezare celor care spun sa fim foarte relaxati si foarte linistiti. Nu trebuie sa ne panicam, nu trebuie sa cream psihoze nu trebuie sa fim fatalisti, dar sub nicio forma nu cred ca este de condamnat faptul ca vrem sa luam masuri”, a declarat Gabriela Firea cu privire la suspiciunile de coronavirus la fiul bucataresei de la Guvern, citata de hotnews.ro.

In paralel, premierul desemnat Florin Citu a declarat ca el nu a fost informat cu privire la aceasta alerta si ca nu poate comenta pe marginea ei.

„Nu am ce sa comentez. Nu stiu. Trebuie sa avem cu totii norme de igiena”, a spus Florin Citu, inaintea sedintei PNL, de la Parlament, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.