Un membru PNL a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa lui Arafat, aratand ca acesta nu ar trebui sa se ocupe de criza coronavirusului.

Violeta Vijulie, candidat pentru Primaria Sectorului 3 din partea PNL, a avut in cursul serii de duminica o iesire foarte dura fata de Raed Arafat, pe fondul crizei de coronavirus.

Vijulie arata ca Arafat nu este la prima situatie in care greseste, astfel ca Guvernul ar trebui sa nu ii lase pe mana criza actuala, una deosebit de grava.

Vijulie face trimitere catre mai multe situatii in care Arafat a facut gafe, intre care cazul din Apuseni, cel de la maternitatea Giulesti sau Colectiv.

”De unde stie el ca sunt sanatosi sau nu daca nu-i testeaza?.... Nu lasati coronavirus pe mana lui Arafat! A avut Apuseni, a avut Siutghiol, a avut maternitatea Giulesti, a avut Colectiv...va rog, nu-i lasati si corona!
EDUpedu: "Acesta a declarat ca sunt persoane care se prezinta la spital pentru a obtine certificat ca nu au COVID-19. “Unitatile sanitare nu testeaza persoanele sanatoase“, a anuntat Arafat."”
, este mesajul postat de Violeta Vijulie pe Facebook-ul personal.

Zboruri anulate din cauza coronavirusului

In carul unei conferinte de presa ce a avut loc duminica noapte, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca zborurile intre Romania si Italia sunt suspendate incepand cu data de 9 martie, ora 12, si pana la data de 23 martie. Toate aeroporturile din Romania se supun acestei restrictii.

De asemenea, Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, declara ca daca cursele au fost anulate cu mai putin de sapte zile inainte de data zborului, pasagerii vor fi despagubiti.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.