Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a discutat despre alegerile locale si a facut o profetie sumbra cu privire la acestea.

Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj in care discuta despre scenariul alegerilor locale, unul in care dreapta romaneasca va inregistra un esec.

Basesscu subliniaza ca alegerile se apropie rapid, iar ca actorii politici de dreapta nu au venit cu vreo sugestie sau idee de alianta, avand in vedere ca PSD va fi avantajat de alegerile locale intr-un singur tur.

Conform fostului presedinte, ”PNL urmeaza sa-si valideze zilele acestea candidatii la functiile de primar, USR a inceput sa-si anunte candidatii la sectoarele Bucurestiului, iar PMP incearca inutil sa gaseasca formule prin care sa-i convinga pe liberali ca alianta trebuie sa functioneze si dincolo de alegerea lui Nicusor Dan.”

Basescu mai adaug faptul ca orgoliile si lipsa de viziune vor fi fatale pentru alegeri. Acesta e de parere ca PSD va avea astfel ocazia sa revina pe scena politica printr-o victorie importanta.

Traian Basescu ii nominalizeaza pe Ludovic Orban, pe Dacian Ciolos si pe Dan Barna, care ”par hotarati sa sacrifice sansa candidatilor comuni in favoarea unor liste de candidati cenusii, lipsiti de valoare si cu mici exceptii, fara nici o sansa de a castiga primariile pentru care candideaza.”

Presedintele de onoare al PMP mai spune ca alegerile locale castigate de PSD vor da partidului un avant important si pentru legislative.

Traian Basescu incheie: ”Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Ciolos, Tomac, faceti ceva!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.