Certurile intre pesedisti nu sunt ceva nou, iar de data aceasta, Liviu Plesoianu il ataca pe Marcel Ciolacu.

Deputatul Partidului Social Democrat, Liviu Plesoianu, a postat pe Facebook un mesaj in care lanseaza o serie de ironii si atacuri destul de dure la adresa presedintelui interimar al partidului.

Astfel, Marcel Ciolacu a fost numit in mesajul postat de Plesoianu ”inteleptul de la Buzau.” Mai mult, deputatul PSD sustine ca liderul interimar al partidului face blat cu Klaus Iohannis.

”Empatia de a doua zi a domnilor Zetea si Ciolacu

Astia va reprezinta, parlamentari pesedisti? Ciolacu, Tudose, Zetea? Atunci, incoronati-i mari sefi peste voi. Si faceti ce va zice Inteleptul de la Buzau, zis si Ganditorul Ciolacu: asigurati-i cvorumul dorit lui Werner pentru pohta ce-a pohtit...

Cat despre Pintea, Ciolacu si Zetea au zis si ei ceva la 24 de ore dupa... Ca, deh, era aiurea sa nu zica nimic dupa ce pana si unii penelisti zisesera... Oricum, dincolo de empatia de a doua zi, generata de consultanta si de marketingul politic, ramane mizeria suspendarii colegei Pintea, dictata de Zetea si Ciolacu!”, a scris Plesoianu in mesajul de pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Martie 2020 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.