Mihai Fifor contrazice declaratia premierului desemnat, Florin Citu, potrivit careia Comisia Europeana a confirmat planul Romaniei de ajustare al deficitului bugetar. Fifor sustine ca  reprezentantii Comisiei neaga primirea vreunui plan de masuri din partea Romaniei.

"Desi premierul desemnat Citu a anuntat pe Facebook ca s-a inteles cu Comisia Europeana in privinta masurilor ce vor fi luate pentru reducerea deficitului, reprezentantii Comisiei neaga primirea vreunui plan de masuri din partea autoritatilor romane", a scris Mihai Fifor.

Fostul secretar general al PSD sustine ca Florin Citu incearca sa dea vina pe Comisia Europeana, iar planul sau consta doar in taieri din venituri si noi taxe.

"Planul lui Citu inseamna taieri de venituri si noi taxe pentru populatie, nu si pentru marile corporatii, care primesc cadouri fiscale de miliarde de la guvernarea PNL, dupa modelul brevetat in ultimele luni. Acum, acelasi Citu incearca sa dea vina pe cei de la Comisia Europeana, spunand ca masurile de austeritate sunt impuse de la Bruxelles", a mai scris pe Facebook Mihai Fifor.

Mihai Fifor il someaza pe Citu sa spuna romanilor adevarul cu privire la taierile din pensii, salarii si alocatii: "Il somam pe Citu sa spuna romanilor adevarul in privinta taierilor ce urmeaza, cat vor pierde romanii din pensii, salarii sau alocatii. Spuneti clar oamenilor care e planul! Nu-i mai mintiti cu vorbe sforaitoare si nu mai incercati sa gasiti alti vinovati decat Guvernul Orban, in frunte cu ministrul de Finante, Florin Citu!".


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.