Alina Gorghiu a transmis un mesaj celor de la PSD pe Facebook, in care sustine ca, din cauza indolentei lor, PNL va avea de platit milioane de euro.

"Mesaj catre conducerea PSD: scoateti voi banii din buzunar pentru amenda pe care o vom plati curand? Sau voi doar stiti sa faceti problemele si altii trebuie sa le rezolve?!

Romania deconteaza scump guvernarile PSD-iste! A facut-o si continua sa o faca. Stiu ca nu pica bine niciunui roman, dar asta e realitatea si, pana reparam tot raul facut, va mai dura. Iar costul nu va fi deloc mic", afirma Alina Gorghiu.

Gorghiu sustine ca pentru indolenta PSD-ului cu privire la transpunerea directivei UE pentru prevenirea spalarii banilor, PNL este nevoit sa plateasca milioane de euro.

"Din cauza indolentei de care PSD a dat dovada pe subiectul transpunerii directivei UE privind prevenirea spalarii banilor, al carei termen-limita era 26 iunie 2017, Guvernul PNL va trebui sa pregateasca milioane de euro. In loc sa adopte ce era obligatoriu si la timp, PSD a ales sa adopte mizerii, sa isi bata joc de legislatie, stiind foarte bine ca directivele UE nu sunt facultative", a mai transmis Alina Gorghiu.

PSD a dat dovada de nepasare

"Faptele o dovedesc. Guvernul PSD, nu primul si nici al doilea, ci abia al treilea a inaintat proiectul de act normativ catre Parlament, la un an dupa ce termenul-limita de transpunere a directivei expirase. Exact in iunie 2018. Si, ca si cum nu era de-ajuns, acelasi PSD, mizand pe avantajul ca are majoritate in Parlament, a ignorat cu nesimtire toate argumentele repetate ale Opozitiei. In toti anii cat am fost in Comisia juridica a Senatului, dar chiar si dupa aceea, pot sa va spun ca acest proiect a fost amanat de zeci de ori! Si, desi directiva trebuia transpusa in 2017, a fost votata abia in 2019!", a scris Gorghiu.

Alina Gorghiu considera ca PSD a facut de ras Romania la nivelul Uniunii Europene: "PSD a aratat si de aceasta data ca nu ii pasa absolut deloc de Romania si de romani. PSD a boicotat Romania, ne-a facut de ras la nivelul UE si a demonstrat ca respectul pentru democratie e egal cu 0!".

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

"Din pacate, cei care vor deconta sunt romanii!!!! Pentru ca din banii contribuabililor va fi platita amenda exorbitanta care va veni", a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.