Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comenteaza apelul public facut de Florin Roman pentru votarea Guvernului Citu. Ponta pune si o conditie pentru a vota cu noul guvern.

"Liderul Grupului Parlamentar al PNL face un apel (sincer - sper) pentru votarea Guvernului 'Citu' /si spune (corect, dupa parerea mea) ca Romania are nevoie de un Guvern stabil care sa se ocupe de criza complexa in care se afla tara!

Ii fac lui Florin Roman o propunere publica - ca oamenii sa vada clar cine ii minte (jucand in piese de prost gust) si cine le spune adevarul!

Pentru a trece Guvernul 'Citu' este nevoie de 233 de voturi /PNL a avut 240 de voturi la investirea Guvernului 'Orban' - in conditiile in care nici ProRomania nici PSD nu au votat atunci! Intre timp PNL a mai transferat cativa parlamentari pesedisti - deci au minim 245 de voturi!

Daca la votul pentru Guvernul 'Citu' parlamentarii PNL si aliatii sai voteaza la vedere PENTRU - atunci o sa le dau si votul meu (si probabil vor fi si alti colegi de la ProRomania si PSD)!

Nu negociez nimic cu PNL, nu vreau nicio functie sau avantaj si nu ma banuieste nimeni ca din cel mai acerb critic al lor o sa devin peste noapte sustinator /dar cred ca Romania are nevoie de Guvern; si vreau sa devoalez jocul iresponsabil al PNL facut cu sprijinul si in intelegere cu 'conservele' lor plantate in conducerea PSD!

Ce credeti ca vor face liberalii? Joaca corect la vedere sau se tin de smecherii si sobolanii la vot?", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.