Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, spera sa nu fie lasati "habarnisti sa macelareasca legea pensiilor". Aceasta sustine ca singura solutie din acest moment este sa fie majorate pensiile pe contributivitate, iar pensiile speciale sa fie impozitate.

"Sper ca nu sunt lasati habarnistii sa macelareasca legea pensiilor... Consiliul IMM-urilor cere sa se creasca doar pensiile intre 500 si 800 lei. Pensia se calculeaza in baza unui punctaj: cati ani au contribuit, cu cati bani au contribuit etc. Cum sa faci o asemenea discriminare total neconstitutionala? Ca sa nu mai spun ca toate pensiile din sistemul public sunt mici. O pensie de 1200 i se pare cuiva mare? Ca asta e media... Ca sa nu mai spun, iarasi, ca pensia minima e 704 lei, nu 500. Deci voi propuneti sa creasca doar pensiile intre 704 si 800 lei.

Majorati pensiile pe contributivitate si impozitati pensiile speciale, asa cum a propus si transpus in legislatie PSD. E singura solutie! Nu mai bateti campii!", a scris pe pagina sa de Facebook Lia Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.