Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, critica Guvernul Citu pentru lipsa negocierilor cu partidele politice. Acesta considera ca incercarile lui Florin Citu sunt "o noua  incercare de fentare a romanilor si a deciziei CCR".

"O liniste nefireasca se asterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice. M-as fi asteptat sa aflam, de la cel care oficial ne cere votul, care este stadiul lor si cate voturi ii mai lipsesc pana cand se poate prezenta, cu sanse, in fata Parlamentului Romaniei.

In loc de asta vad ca asistam la un simulacru de negocieri din care nimeni nu intelege ce negociaza premierul desemnat, sa-si treaca guvernul sau sa-l tranteasca. Consider aceasta sceneta prost scrisa ca fiind o noua incercare de fentare a romanilor si a deciziei Curtii Constitutionale.

Pe fond, lucrurile sunt mult mai simple: ori ai identificat o majoritate care te sustine sa-ti treci guvernul, ori nu ai gasit-o si atunci trebuie sa-ti depui mandatul si sa lasi pe altii sa incerce. Ori una, ori alta! Criza nu asteapta!", a sris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.