Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, sustine ca Florin Citu este subiectul unei glume proaste a lui Klaus Iohannis, "a carui miza nu a fost nicicand «Citu desemat», ci «guvernul meu 2 picat»".

"Din seria PNL-isme si AntiRomanisme - Fake news 7: «Mandatul meu este formarea unei majoritati parlamentare»

Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai DEMIS din tara?

Citu, copilul rebel al penelismului, ne anunta zglobiu si naiv cum de astazi el incepe negocierile pentru a forma o majoritate parlamentara care sa-i dea votul de investitura. Si ne pune pe masa niste carti de joc cu dame si valeti de CABINET, care mai de care mai valoros profesional si uman.

Teapa!

Citu joaca la CACEALMA, caci ce sa vezi? Merge pe aceeasi mana necastigatoare, cu aceleasi dame si aceiasi valeti de PICA, ce se iau la intrecere cand vine vorba de numarul respingerilor in comisiile parlamentare ori de incompetenta profesionala dovedita si cu AS-ul din maneca lui Orban lipsa.

E trist sa te gandesti ca va veni acel moment al maturizarii, cand impatimitul jucator Citu isi va da seama ca a fost subiectul unei glume proaste sau al unei farse cinice pusa la cale de insusi regele, pe numele sau Iohannis, a carui miza nu a fost nicicand «Citu desemat», ci «guvernul meu 2 picat»", a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.