Lucian Heius Ovidiu, ministrul desemnat in locul lui Florin Citu la Finantele Publice, a explicat ca este nevoie de o continuare a politicilor bugetare, fiscale si financiare initiate de Guvernul Ludovic Orban, in vederea deficitului bugetar.

"Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le rezolvam in perioada urmatoare, daca vom obtine votul de investitura. In primul rand, trebuie sa continuam politicile bugetare, fiscale si financiare care au fost initiate de Guvernul Ludovic Orban si care au stat la baza intocmirii bugetului de stat al Romaniei. Vrem sa atingem tinta de deficit bugetar pe care ne-am prognozat-o pe anul 2020", a declarat acesta.
Ministrul desemnat a mentionat ca este nevoie de o modernizare a programelor informatice pentru ANAF, institutie subordonata Ministerului de Finante, potrivit adevarul.ro.

"In ceea ce priveste ANAF, este nevoie de o modernizare a programelor informatice utilizate de aceasta institutie, de mai multa pregatire profesionala a personalului si de intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale", a mai adaugat Heius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.