Marcel Ciolacu considera ca PNL a inceput campania electorala "cu un abandon", alegand sa il sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Liderul PSD este convins ca "oricate partide isi vor ascunde neputinta in spatele sau", Nicusor Dan va fi invins inca o data de Gabriela Firea.

"PNL a inceput cu un abandon campania electorala! Chiar acolo unde se bateau cu pumnii in piept ca e miza cea mai importanta pentru ei: in Bucuresti!

Dupa ce au masurat in sondaje tot felul de candidati de la fostul premier, ministri, europarlamentari si tot ce au mai gasit prin ograda, au ajuns la concluzia ca tot Gabriela Firea este cea mai buna.

Practic, liberalii recunosc public ca nici nu stiu, nici nu pot, nici n-au cu cine!

PS: Gabriela Firea l-a mai invins o data pe Nicusor Dan. Si sunt convins ca, oricate partide isi vor ascunde neputinta in spatele sau, va mai pierde inca o data!", a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.