Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, considera ca desemnarea lui Florin Citu in functia de premier este "o sfidare la adresa Parlamentului", iar PSD nu va vota niciodata " un guvern condus de ministrul care a facut cel mai mult rau".

"Din pacate, Presedintele Iohannis nu a inteles ca siguranta romanilor si sanatatea lor sunt mult mai importante decat interesele politice ale partidului sau. In locul normalitatii, Presedintele a ales criza!

Nominalizarea ca premier desemnat a domnului Florin Citu este o sfidare la adresa romanilor!

Astazi, indiferent de profesie, de varsta sau de simpatii politice, cu totii avem nevoie de stabilitate, de masuri ferme, de profesionisti care sa ne spuna ce masuri au fost luate si de ce trebuie sa stam calmi, sa nu ne panicam. Nimeni nu are nevoie de circ!

PSD nu va vota niciodata un guvern condus de ministrul care a facut cel mai mult rau romanilor: de la imprumuturi de 10 miliarde de euro, la destabilizarea economiei, la deficit excesiv si la cresterea euro si pana la scaderea nivelului de trai", a transmis pe Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.