Florin Citu anunta, printr-o postare pe Facebook, ca nu se va schimba nimic din punct de vedere al fiscalitatii, indiferent de ce se intampla astazi, la votul de investitura al Guvernului.

"Astazi este o zi importanta!

Ii asigur pe toti antreprenorii si angajatii lor ca indiferent de ce se intampla astazi din punct de vedere al fiscalitatii nu se va schimba nimic si suntem mai pregatiti ca niciodata pentru orice eveniment.

Pentru sectorul bugetar, in ciuda fakenews-urilor psd-iste banii pentru plata salariilor au fost prinsi in buget si deja ati primit salariile marite.

Pe pensionari ii rog sa nu mai asculte propaganda mincinoasa psd-ista si ii asigur ca sunt bani prevazuti in buget pentru plata pensiilor in ficare luna pana la sfarsitul anului. Nu asa cum a facut PSD anul trecut cand a asigurat bani de pensii doar pentru zece luni.

Romanii trebuie sa stie ca indiferent de ce se intampla astazi Romania continua drumul spre bunastare sub o guvernare liberala.

Mesaj pentru paralamentari PSD care chiulesc organizat de la votul de investitura: Sunteti istorie!", scrie Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.