Andrei Caramitru, membru USR, este de parere ca, daca PNL l-a luat pe Mihai Chirica in partid, ar trebui sa o ia si pe Gabriela Firea, pentru ca "ceva voturi aduce".

"Inteligentii de la peneleu. Daca tot il iau pe Chirica la ei. Bre - luati si pe Firea. Ca s-a certat cu Dragnea si ceva voturi aduce. Si luati si Organizatia PSD Teleorman. Ma rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic daca le cereti. Si aduc voturi!!!! Sigur 60% va aduc acolo. Hai mai baieti. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Ca sunteti prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toti ce naiba. Ca e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. si dupa Inchideti Internetul. Ce naiba - si chinezii si rusii si turcii au facut-o. E usor. Si gata ati rezolvat-o.

Realitatea e - credeti voi ca ati rezolvat ceva. Strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni si apocalipsa voastra. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani", a scris pe Facebook Andrei Caramitru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.