Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat ca atitudinea din ultima perioada la adresa PNL face ca USR sa fie "umar la umar alaturi de PSD". Orban a adaugat si faptul ca cei de la USR sunt "parteneri dezirabili" pentru PNL, daca nu se mentin pe aceasta linie.

"Ma mahneste atitudinea pe care o au in ultima perioada. N-am raspuns, nu voi raspunde in niciun fel acestor atitudini pe care nu le consider normale, cu atat mai mult cu cat partenerii de la USR stiu foarte bine ca gandirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare si nu cred ca face bine pentru coeziunea fortelor democratice, pro democratie, pro orientare euro-atlantica nu cred ca face bine aceasta atitudine pe care o au, care practic ii plaseaza umar la umar alaturi de PSD", a mentionat acesta.

Liderul PNL a fost intrebat care va fi atitudinea liberalilor fata de cei de la USR in perioada urmatoare: "O atitudine de dialog, de cooperare. Eu le-am solicitat colegilor mei sa nu raspunda la niciun fel de atac. Sigur, sa furnizeze informatiile obiective, pentru ca din pacate multe critici nu au nicio legatura cu realitatea, sunt critici nedrepte in raport cu ceea ce am facut, pentru ca din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabili, daca nu se mentin pe aceasta linie care dupa parerea mea nici nu le face bine", potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.