Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, se gandeste la posibilitatea de a renunta la candidatura pentru Primaria Municipiului Bucuresti, luand in calcul pierderea alegerilor.

Gabriela Firea considera ca nu poate face fata faptului ca in acest moment se doreste renuntarea la taxe pentru ca asa isi doreste cetateanul.

Firea a mentionat ca masurile benefice pentru Bucuresti, precum taxa pe masinile poluante, sunt eforturi in zadar fiindca Nicusor Dan, considerat a fi unul dintre principalii contracandidati, a anuntat ca va anula aceasta decizie.

In cadrul unui interviu, Gabriela Firea a spus ca declaratiile contracandidatilor nu fac decat sa demonstreze ca poluarea este un lucru bun, potrivit adevarul.ro.

"Cum poti sa declari, ca Nicusor Dan, ca daca ajungi primar anulezi taxa? Inseamna ca este buna poluarea. Mi s-a spus, tu ia masura asta, pentru ca este foarte buna pentru oras, vei pierde alegerile, dar vei ramane erou".

"Categoric le pierd! Ma uitam si aseara la televizor, 90 la suta din discutii erau acestea: ca trebuie anulate toate taxele, trebuie sa se reduca cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentara in centru, trebuie sa reducem tariful pentru apa...Si premierul Orban vrea sa spuna sa scoatem gardurile care protejeaza linia de tramvai, debandada, haos, adica ne place haosul, dar nu recunoastem. Cetateanul nostru, stapanul nostru, daca asta se doreste", a mai adaugat Firea.

Edilul nu a dat un raspuns sigur, mentionand ca se mai gandescte fiindca mai este timp: "Alegerile vor fi la sfarsitul lui iunie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.