In timpul audierii ministrului desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, s-a iscat un scandal intre aceasta si Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu a insistat ca Violeta Alexandru sa raspunda daca va aplica Legea pensiilor si daca va mari punctul de pensie cu 40%, de la data de 1 septembrie, potrivit antena3.ro.

Violeta Alexandru: "Va rog sa nu mai manipulati si sa alertati populatia ca se intampla lucruri ascunse la Ministerul Muncii!"

Olguta Vasilescu: "Doamna, si dumneavoastra si domnul Orban ati spus acelasi lucru: ca vreti sa operati modificari pe legea pensiilor"

Violeta Alexandru: "Am spus fara nicio legatura cu cresterea punctului de pensie"

Olguta Vasilescu: "Va rog sa nu ridicati tonul. Suntem intr-o comisie parlamentara. Eu v-am intrebat textual tocmai ca sa lamurim toate lucrurile astea care apar in spatiul public. Veti mari punctul de pensie cu 40 la suta? Da sau nu?"

Violeta Alexandru: "Am raspuns deja. Da, sunt mai multe semnale pe care le discutam la casa de pensii, sunt chestiuni tehnice din lege care reclama o interventie. Problema nu este sa facem o noua lege, problema e ca nu ne facem treaba pe legea pe care o avem"

Olguta Vasilescu: "Asa este, nu va faceti treaba pe legea pe care o aveti"

Violeta Alexandru: "V-am raspuns ca sunt chemata sa respect legea"

Olguta Vasilescu: "Legea puteti sa o modificati oricand, si la noapte. Sa dati 25 de OUG si sa modificati aceasta lege. De aceea va intreb textual: cu 40% va creste punctul de pensie de la 1 septembrie? Sau aveti de gand sa respectati legea de atunci si sa mariti cu 20 la suta, cu 10, cu nimic? E foarte clara intrebarea mea!"

Violeta Alexandru: "Raspunsul meu e foarte clar: intoxicati oamenii! Eu cu asta ma ocup la Ministerul Muncii, aplic legea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.