Deputatul Andrei Gerea si-a anuntat plecarea din ALDE, dupa ce a fost demis de la conducerea organizatiei din Bucuresti din cauza criticilor la adresa lui Calin Popescu Tariceanu.

"Recunosc ca speram la o cu totul alta reactie fata de repetatele mele apeluri de reformare si revitalizare a ALDE! Speram ca dl. Tariceanu sa faca un minim gest prin care sa deschida o perspectiva de incredere si speranta! A ales sa continue acelasi joc duplicitar si pagubos!

Este a doua oara, dle Tariceanu, cand ma schimbati de la conducerea ALDE Bucuresti. Este si ultima data, pentru ca plec din ALDE!

Prima oara, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu si tafna, atunci cand a candidat dl. Daniel Barbu la Primaria Generala. A fost un 'sacrificiu care a meritat', pentru ca a reusit sa obtina un impresionant 3%! Atunci eu am candidat la Primaria Pitesti si am obtinut peste 14%, depasind inclusiv PNL. Am obtinut alaturi de echipa pe care am format-o aici patru mandate de consilieri locali, iar datorita scorului la nivel judetean, prin negocieri, am obtinut pentru ALDE postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges.

Am muncit pentru partid, impreuna cu alti colegi, oriunde a fost nevoie, si la ALDE Constanta si la ALDE Bucuresti. Nu regret efortul depus. Regret faptul ca munca a fost in zadar pentru ca, brusc, deciziile pe care le-ati luat au distrus proiectele ALDE si increderea in acest partid.

Va urez succes! Desi probabil in curand o sa ajungeti sa numiti aceiasi 10 oameni, presedinti de organizatii in toate judetele tarii. Nu va fi greu, pentru ca din pacate nu prea vor mai avea pe cine conduce!

Incepand de astazi, voi construi in afara ALDE proiectul 'Prin noi insine', proiect pe care vi l-am propus si l-ati refuzat!", a scris pe Facebook Andrei Gerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.