Premierul Ludovic Orban a declarat, inainte de inceperea audierilor ministrilor, ca PNL va face tot posibilul pentru a fi dizolvat Parlamentul si pentru a se ajunge la alegeri anticipate.

"Buna guvernare a Romaniei depinde de existenta unui Parlament care sa fie o oglinda fidela a aspiratiilor electoratului. Alegerile anticipate reprezinta ocazia de a oferi romanilor posibilitatea de a-si exprima votul. Tot calendarul si procedurile aferente urmaresc doar acest obiectiv: de a oferi romanilor puterea, pentru a alege un parlament onest, corect, cinstit, care sa reprezinte cu adevarat ceea ce isi doresc romanii de la puterea publica. Numai cu un parlament care sa sustina masurile de care are nevoie Romania poate sa existe un guvern care sa puna in aplicare modernizarea Romaniei", a declarat Ludovic Orban.

"PNL va face doar ceea ce e necesar pentru atingerea acestui obiectiv", a precizat premierul.

"Audierile din comisii se refera la competenta, valoarea, onestitatea ministrilor si e firesc ca in comisii parlamentarii PNL vor da un vot favorabil", a mai spus Orban, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.