Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca PSD, la alegerile locale si anticipate, va lua 25%, sau chiar 32-35%, daca se va alia cu Pro Romania.

"PSD singur ia 25%, cu o alianta pe stanga va lua peste 32%, poate chiar 35%. Pentru PSD ar fi utila o perioada de opozitie de 4 ani pentru ca asa se pot reforma si pentru Pro Romania ar fi buna opozitia, pentru ca suntem mici. Cred ca in Romania este nevoie de o opozitie de stanga, de o opozitie puternica, care sa-i reprezinte pe oamenii de stanga. 4 ani de opozitie ar fi utili pentru PSD, pentru ca in aceasta perioada ar putea trimite baronii la pensie, ar putea sa vina cu oameni noi.

Cred ca Pro Romania va lua peste scorul de la europarlamentare. Am luat 6,5% la europarlamentare, iar acum vom lua 8-9%. Suntem mai puternici decat acum un an", a declarat Victor Ponta la Gandul Live, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.