Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri cererea presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor privind conflictul juridic dintre Guvern si Parlament pe tema adoptarii bugetelor, potrivit unor oficiali ai CCR.

CCR a discutat, miercuri, sesizarile privind un conflict juridic intre Guvern si Parlament pe tema Legii bugetului de stat pe anul 2020 si a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, pentru care Executivul si-a asumat raspunderea.

Curtea Constitutionala anunta pe 23 decembrie 2019 ca a fost sesizata cu cererile de solutionare a conflictelor juridice de natura constitutionala dintre Guvern si Parlament cu privire la legile bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care au fost formulate de catre presedintele Senatului si presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.