Fostul presedinte, Traian Basescu, ii critica pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. Acesta sustine ca Iohannis "il umileste" pe Orban, iar premierul are mari sanse sa piarda tot, "poate si partidul".

"La cum il umileste Iohannis pe Ludovic Orban, doar il desconsidera, nu il va numi premier pe termen lung. I-as fi explicat, daca ma intreba: Mai, Ludovicus al II-lea Anticipatus, nu repeta schema pentru ca o sa-ti pice rau. Pentru ce sa faci asta? Eu n-as accepta… sa stiu ca urmeaza sa cad, sa ma duc de trei ori. E umilitor. Ce presedinte iti mai da al patrulea mandat? Ludovic Orban pierde tot, poate si partidul. El n-a realizat in ce capcana l-a dus Iohannis. Stie ca va cadea si face jocul penibil pana la capat cu programul de guvernare revizuit. Cat de caraghios sa fii sa faci asta? Trebuia sa ii spuna: Domnule presedinte, eu am cazut o data, ca asta a fost intelegerea. Dar la caderi haideti sa mai cautam pe altul", a declarat Traian Basescu, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.