Mihai Fifor sustine ca plecarea Guvernului PNL "revigoreaza economia Romaniei", iar atitudinea liberalilor in cele trei luni de guvernare a fost una "sfidatoare si in bataie de joc la adresa romanilor".

"Leul s-a intarit in raport cu euro pe piata valutara internationala imediat dupa votul din Parlament privind motiunea de cenzura, bancherii internationali de investitii interpretand caderea Guvernului drept un eveniment pozitiv.

Plecarea Guvernului PNL revigoreaza economia Romaniei, care a intrat pe un drum periculos in ultimele trei luni de guvernare liberala.

Intarirea leului in raport cu euro, cu lira sterlina si cu francul elevetian dupa adoptarea motiunii de cenzura arata cat de mult rau au facut liberalii economiei romanesti in numai trei luni de zile!

Mediul de afaceri a rasuflat usurat si a inceput sa aiba incredere in economica locala dupa demiterea guvernului Orban.

Amanetarea Romaniei de catre PNL prin realizarea de imprumuturi uriase in fiecare saptamana a condus la pierderea increderii mediului economic in masurile statului.

Leul, care in ultimele luni a ajuns la minime istorice, s-a intarit in raport cu euro pe piata valutara internationala imediat dupa votul din Parlament, bancherii internationali de investitii interpretand caderea Guvernului drept un eveniment pozitiv.

PSD a avertizat in fiecare zi ca toate masurile PNL duc catre dezastru economia si scumpesc nivelul de trai al fiecarui cetatean, dar PNL a reactionat de fiecare data printr-o atitudine sfidatoare si in bataie de joc la adresa romanilor", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.