Mihai Fifor nu mai vrea sa candideze la sefia PSD Arad, sustinand ca este o "competitie viciata".

"Eu nu ma retrag niciodata, cum incearca unii sa imprastie in oras, ca fake news. Ar vrea poate unii, dar nu vor avea aceasta satisfactie! Eu respect decizia conducerii partidului, care a dispus amanarea conferintei.

Greu, frate, greu... Greu sa faci diferenta intre 'a te retrage' dintr-o competitie si 'a refuza' sa participi la o competitie viciata in profunzimea ei. Treaba de semantica....si de principii pe care refuz sa le incalc.

Eu refuz sa girez o 'competitie' organizata de unul dintre candidati dupa bunul plac, fara transparenta, consultare si cu incalcarea grosolana a statutului si a oricarei discipline de partid.

Daca se voia competitie, presedintele nu mai era 'presedinte' care sa impuna cu brutalitate votul nestatutar, ci devenea 'candidat', care sa respecte regulile jocului, ca toata lumea, asa cum le prevede clar statutul. Iar organizator era, in mod firesc, cel desemnat tot de statut, adica secretarul executiv.

In fine... greu sa intelegi ce inseamna sa ai principii, daca nu le-ai avut toata viata", a scris pe Facebook Mihai Fifor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.