PSD considera ca decizia lui Klaus Iohannis de a sustine un premier, care nu poate forma o majoritate, "doar va adanci criza in loc sa o rezolve".

"Mergem la consultarile de la Cotroceni cu o #solutie clara de premier sustinut de #PSD si Pro Romania. O solutie rationala si facuta in spiritul prevederilor Constitutionale!

Solutia aleasa de presedintele Iohannis, care a anuntat inaintea consultarilor ca nu va da mandat PSD, doar va adanci criza in loc sa o rezolve. PNL si Orban nu au #majoritate in acest moment. S-a vazut foarte clar ieri!

Este responsabilitatea presedintelui Iohannis, ca garant al respectarii Constitutiei, sa desemneze un premier care poate forma o majoritate. Este responsabilitatea presedintelui sa nu arunce Romania intr-o lunga criza politica, ale carei costuri economice sa fie suportate tot de romani", a scris pe Facebook PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.