Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, sustine ca Guvernul Orban a stabilit "un nou record negativ: o ordonanta pe ora!".

"Guvernul Orban stabileste un nou record negativ: o ordonanta /ora!

Dupa cum ne-au obisnuit de cand sunt la putere cu sedinte de Guvern in zilele libere sau pe inserat, penelistii nu se dezmint si au mai comis-o o data!

Stiind ca astazi vor pleca acasa, aseara au pregatit un ultim tun! Au adoptat, actionand noaptea ca hotii, 24 de ordonante de urgenta! Toate urmaresc doar interesele de partid si au fost gandite sa fie in favoarea clientelei lor politice, dar in detrimentul total al cetatenilor!

Dupa ce au facut cadou 3 miliarde companiilor petroliere, 1,8 miliarde bancilor si companiilor din energie, marti noaptea au incercat sa ajute si o banca straina, scutind-o de la plata a 1,3 miliarde!

Tot impotriva romanilor au decis privatizarea sistemului de sanatate, in defavoarea spitalelor publice. Astfel, clinicile private s-au racordat la banul public, fara a oferi pacientilor garantia ca nu vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a fi tratati.

Si mai trist este ca, total neconstitutional si nedemocratic, au intervenit din nou asupra legii electorale, legiferand turismul electoral", a scris pe Facebook Ionel Arsene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.