Liderul grupului parlamentar PRO Europa, Victor Ponta, a declarat miercuri, in plenul reunit al Legislativului, ca va vota motiunea de cenzura, adaugand, totodata, ca nu vrea sa se implice in "intelegerile" facute ca PNL "sa scape" de Ludovic Orban "cu ajutorul PSD".

"Aceste intelegeri, sa scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD-ului, sunt problemele dumneavoastra si nu am vrut sa ne implicam in ele. Am spus insa public si din nou citez, spune asa domnul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu inteleg care a fost caracterul de urgenta al ordonantei ca sa se ia astfel de decizii peste noapte, fara analiza de impact, fara dezbateri, care vor destabiliza sectorul public de sanatate fara nicio exceptie. Exista o singura explicatie, le era frica ca nu trece motiunea si trebuiau sa ne convinga. Pe mine acum, cu aceasta ordonanta, m-au convins, voi vota motiunea", a precizat Ponta, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.