Victor Ponta critica dur sedinta de Guvern de marti seara si sustine ca PNL a dat 25 de ordonante de urgenta "noaptea ca hotii".

"«Noaptea ca hotii» - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara! Plus inca 30 de la investirea Guvernului 'Orban' - in total 55!

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta /Guvernul 'Orban' PNL a adoptat 25 intr-o zi! Daca Guvernul 'Ponta' ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate (de care am aflat desi urma sa fie adoptat 'ca hotii') despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea /de la 52 de ordonante intr-un am ajuns la 25 intr-o zi /ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.